Ordförandebrev 2022

Brev till alla medlemmar i BMK Uddevalla

År 2022 börjar gå mot sitt slut och jag som ordförande kan med stolthet säga att år 2022 har varit fantastisk på många olika sätt för BMK Uddevalla. Vi har haft ett bra samarbete med andra föreningar som hjälpt oss med våra arrangemang. Vi har även haft gemensamma arrangemang så som veteranmarknaden på Glimmingen och en Rally tävling i centrala Uddevalla som lockade ut folk på gatorna. VM cirkusen var äntligen tillbaka i Uddevalla efter två års frånvaro och detta blev en publikfest och mycket positiv feedback från promotorn.

Vi har i år lyckats att genomföra följande aktiviteter i BMK Uddevalla:

Ø  Serietävling div 1

Ø  Crosskola på söndagar, som ger allt mer återväxt i klubben för varje år som går

#  SM deltävling med en ungdomstävling samtidigt

#  Guldhjälmsutbildning

#  Organiserad träning på tisdagar för en av Sveriges bästa tränare Filip Thuresson

Ø  Ca 100 st tillfällen för öppen träning på vår anläggning

Ø  Tvådagars vårläger i Saxtorp

#  Möjlighet till träning varje torsdag för serielaget på egen hand

#  Fysträning med fokus på styrka, smidighet och kondition.

#  Möjliggjort deltagande i digitala utbildningar för aktiva samt deras målsmän

#  Antal arbetskvällar/dagar på våran anläggning

Ø  Uthyrning av anläggningen till förbund samt ett antal olika föreningar under året.

#  Gemensamt boende på GGN

#  Varit på skidresa till Branäs med glada entusiaster

Våran medlemsinloggning som gäller istället för att kunna köpa träningskort. Det är en hjälp att hålla nere kostnader och samtidigt stärka klubbkänslan och sammanhållningen. Ju mer vi kan göra ideellt desto mer pengar att förbättra anläggningen och kunna arrangera aktiviteter. Medlemsinloggningen kommer att gälla även nästa år och går ut på att man samlar poäng genom att hjälpa klubben och dess medlemmar för att kunna träna gratis på vår anläggning. Poängställningen nollställs vid årsskiftet. För er med fasta uppdrag ligger poängen kvar tills dess att ni frånsäger er ansvarsområdet. Mer om detta kan man läsa på vår hemsida. 

Året är inte slut än och vi ligger inte på latsidan. Planeringen inför nästa säsong tar redan vid och det finns i skrivande stund följande aktiviteter att anmäla sig till (se mer info på hemsidan):

#  Vårläger på Ripa 30 mars och 31 mars med bla Filip Thuresson

#  Endurosektionen kör kvällskörning på torsdagar

#  Bad i Vänersborg 21 januari

#  Skidresa Branäs 8-12 Januari

#  Gemensamt GGN boende

Jag som ordförande är otroligt stolt över vår förening som har ett väldigt gott renommé gentemot andra klubbar ,SVEMO och Infront. Vi får idel beröm för våra väl genomförda tävlingar och för vårt engagemang att följa de riktlinjer som styr oss. Vi är en förening som både vill och kan organisera små som stora arrangemang.. Anläggningen kräver sitt och där är det viktigt att vi alla hjälps åt när vi har arbetskvällar/dagar. Vi är oerhört tacksamma för samarbetet med SVEMO som gett oss möjligheten att arrangera  SM deltävling under 2022.

Jag vill härmed tacka ALLA er medlemmar för det gångna året och ser fram emot ett härligt 2023 där vi kommer att ha VM 12-13 augusti, SM motorcross 13-14 maj samt några fler härliga tävlingar/arrangemang! Varmt välkomna!

// Styrelsen genom ordförande Tobias Revelj