Träningskort för 2023

I BMK Uddevalla kan man inte längre köpa träningskort. Vi använder oss av medlemsinloggning där man kan tjäna in poäng till ett gratis träningskort eller köra till ett rabatterat pris. Följ manualen nedan för att komma igång:

Börja med att logga in på BMK Uddevalla medlemsinlogg med användarnamn och lösenord som ni får via mail eller av ansvarig. Fyll i uppgifterna i medlemsinloggningen och anmäl vilken KLASS du tränar/tävlar i!

Du kommer till inloggningen via fliken “BMKs medlemsinlogg” på hemsidan där du kan sätta upp dig som träningsansvarig vid öppen träning, anmäla dig som tävlingsfunktionär eller skriva upp dig till arbetsdagar mm.

När du tränar använder du din inloggning för att anmäla dig i datorn i kiosken. Det är som innan viktigt att alla som tränar anmäler sig, bland annat för att försäkringar skall gälla.

Träningskort
Kravpoäng 85cc och uppåt = 25 poäng
Kravpoäng upp till 65cc = 15 poäng
Uppfyller man kravpoängen får man rätten till ett träningskort som gör att man kan träna gratis.

Samla poäng
Det gör du genom två steg:
1. att registrera dig för en uppgift
2. sedan bocka av att den blivit utförd.
Alla registreringar summeras och knyts automatiskt till respektive medlemskap/familj.

Viktigt: Glöm inte att registrera utförd uppgift samma dag. Detta kan endast göras i datorn i kiosken och endast den dag som aktiviteten skall utföras. Missar man en inbokad aktivitet låses träningskortet och man får därefter betala för sitt tränande. Den som inte registrerar sig för aktiviteter betalar för träning per gång.