Medlemsavgifter för 2024

För barn och ungdom upp till 18 år gäller familjemedlemskap med målsman/förälder.
Medlemstyp Pris
Vuxen (fr o m 18 år)
500 kr
Familjemedlemskap för alla skrivna på samma adress
1000 kr
Stödmedlem (möjliggör ej licens)
200 kr

För dig som är ny medlem i BMK Uddevalla: när du betalat medlemsavgiften mailar du till BMK alla personuppgifter som önskar under fliken “Medlemsregistrering för nya medlemmar”. Du kan betala din medlemsavgift antingen via bankgiro 379-6448, med Swish (scanna koderna på vår Swish sida) eller via appen “GoBraap”.

OBS! Var du medlem förra året, betalar du bara din medlemsavgift och skriver personnummer för vem/vilka det gäller i meddelanderutan. Du behöver alltså inte registrera dig igen. Du kan också betala direkt med Swish genom att scanna koderna på vår Swish sida.

Man kan inte köpa träningskort på BMK Uddevalla. Se mer info under fliken “Träningskort”.  Man kan dock som medlem tjäna in poäng för att träna gratis på vår anläggning. Verksamheten och anläggningen kräver en viss frivillig arbetsinsats av alla medlemmar, och ditt bidragande till klubbens välmående ger dig då också pengar att tjäna. Poäng till gratis träningskort får man genom att delta på arbetskvällar, delta som funktionär på tävling, engagera sig i sektioner eller styrelsen mm.

Som aktiv medlem kommer du att bli uppskriven på att vara träningsansvarig på anläggningen vid något tillfälle. Det ansvaret delar vi alla på för att vi just skall kunna ha allmän öppen träning. Ta en titt i listan över träningsansvariga för att veta när det är just din tur.