Inbjudan till föreläsning och mer fysträning

Den 3 januari kl 18-20 är alla föräldrar inbjudna till en föreläsning “Världens bästa idrottsförälder” i klubblokalen på Glimmingen.

Thomas Franzén  från RF-SISU håller i föreläsningen som en del i Guldhjälmsutbildningen och vi välkomnar samtidigt övriga föräldrar som inte fått chansen tidigare år att delta. Kvällens innehåll berör både lyckan och utmaningen att vara en stöttande förälder till ett barn som är aktiv i en idrott. Hur kan ni som föräldrar/vårdnadshavare stödja era barn att bli vinnare i livet genom idrott? Idrott kan vara en fantastisk upplevelse men ibland uppstår utmaningar som kan vara svåra att hantera, både för barn och vuxna. Föreläsningen kan ge stöd för föräldrar som vill utvecklas tillsammans med sina barn genom idrotten och skapa förutsättningar för att unga idrottare ska bli vinnare både i idrotten och i livet.

För de som går Guldhjälmsutbildning krävs anmälan till info@bmkuddevalla.se, övriga behöver inte anmäla sin närvaro. Varmt välkomna!

Fysträningarna på tisdagar med Malin Ljungqvist har varit uppskattade så vi kör på under våren också. Datum för dessa tillfällen ser ni i kalendern på hemsidan. Välkomna nya som gamla smidighetsutövare och muskelbyggare!