Anmälan till BMK Uddevallas organiserade träning med Filip Thuresson våren 2022

Nu drar vi igång anmälan till träningen med Filip, ett seriöst träningsupplägg för säsongen 2022. Inriktningen på träningen gäller för er Guldhjälmsförare och Ungdomar som har fokus på att köra tävlingar under året, på lokal nivå eller lite större tävlingar på nationell nivå.

Filips egna ord:

”Mitt mål med detta är först o främst att göra er till bättre motocrossförare. Inte bara snabbare förare utan även säkra förare med bra teknik hela vägen från grunden som vi kan fortsätta bygga på.”

Detta upplägg kommer kosta 1000 kr per termin och vi tar emot 20st/grupp, först till kvarn gäller. För att få delta krävs ett medlemskap i BMK Uddevalla. Nytt för i år för att få delta är också att familjen till den inskrivne adepten i organiserad träning har skyldighet att ställa upp som träningsvärd på Glimmingen en tilldelad vecka (en onsdag och en lördag samma vecka). För familjer med fler förare än en gäller endast en vecka. Schema för detta delas ut vid första träningstillfällena samt läggs upp på våra informationskanaler. Har man förhinder att vara träningsvärd vid tilldelat tillfälle får man byta tillfälle med annan deltagare i organiserad träning, meddela dock ändringen så det blir korrekt information som ges på hemsidans kalender. Instruktion för träningsvärdskapet görs vid paus i organiserad träning något av de första träningstillfällena.

Anmälan till organiserad träning skall göras till Tobbe via mail senast 15 mars. Anmälan skall innehålla namn på förare, klass, vårdnadshavare samt mobiltelefonnummer till vårdnadshavare. Se därefter till att medlemsavgiften på 1000 kr är betald samt betala avgiften på 1000 kr till Swish 123 526 25 06. Märk betalningen med förarens namn, klass och organiserad träning. Vid full betalning är anmälan godkänd. Vi kommer starta under mars/april månad på tisdagar (datum kommer senare) och är aktiva ett 10-tal tillfällen.

Har ni några frågor är det bara att ringa 0706648766 eller maila tobias@bmkuddevalla.se

Varmt välkomna!

//BMK Uddevalla och Filip Thuresson