Träningsläger våren 2023

TRÄNINGSLÄGER VÅREN 2023

FÖR ALLA LICENSIERADE MEDLEMMAR I BMK UDDEVALLA

(För er som vill åka med på lägret och ej har licens i BMK Uddevalla är välkomna att följa med i mån av plats.) 

Vi har bokat Ripa utanför Kristianstad två dagar tors 30 mars och fre 31 mars. Tränare på lägret kommer vara Filip Thuresson med hjälptränare.

Vi har körning mellan kl 10-15 båda dagarna. Elplatser finns tyvärr ej att tillgå på anläggningen. Vi har dock grupprabatt med 20% på priset för boende på Åhus Camping – Njut av Skånes östkust på First Camp Åhus – Kristianstad Här finns campingplatser, ställplatser och stugor att hyra ca 10 min från Ripa anläggning. Vore trevligt om vi kunde bli många som bokar in oss här för härligt häng för både vuxna och barn. För bokning med rabatt på campingen mailar ni vilken typ av boende/plats ni önskar boka, ert namn, bostadsadress, telefonnummer och att ni skall delta på BMKs Ripaläger till jorgen.ewe@firstcamp.se

Hoppas att vi är många som har lust att följa med så vi blir ett gott gäng som tränar tillsammans. Kostnad för båda dagarna är totalt 750 kr per förare, syskon kostar 500 kr. För er från annan klubb kostar deltagandet 1500 kr/förare.

Lägeravgiften skall vara betald till BMK Uddevalla senast 1 mars på Swish 123 526 25 06. Märk betalningen med Ripaläger och förarnas namn.

Anmälan mailas senast 1 mars till Tobias och innehåller namn på förarna samt vilken storlek på motorcykel och U eller GH. Anmälan av förare från annan klubb kan också mailas in och delges besked om man fått plats efter anmälningstidens utgång.

Anmälan och eventuella frågor: 

Tobias Revelj 070-6648766 tobias@bmkuddevalla.se