Vinterträning för klubbens medlemmar

06 OKT 2016 12:54
Vi tänkte dra igång med fys-/vinterträningen på tisdagar i månadsskiftet okt/nov. Träningen vänder sig till alla klubbens medlemmar, såväl aktiva som föräldrar/syskon och övriga "vanliga" medlemmar. Ju fler vi blir desto roligare!
  • Skapad: 06 OKT 2016 12:54

Upplägget kommer vara att vi börjar med ett enklare test, allt för att se om och hur mycket vi förhoppningsvis kommer att förbättra oss under vintern. Vi kommer även köra mycket med vanlig löpning med pannlampa, cirkelträning, men även simning, hinderbanor mm mm. Mer info får ni på första träffen.

Det är även tänkt att under några av dessa tillfällen kommer vi att ha temakvällar för föräldrarna med ex. fjädringskunskap, olika mektips, föreningskunskap, HLR mm. Även detta kommer ni få mer information om längre fram.

Ledare för detta kommer att vara Robert Friberg och Markus Johansson

För mer information kontakta Markus på This is a mailto link

Håll utkik på hemsidan för mer info om exakt datum och tid för första träffen.

Skribent: Markus Johansson