Hoppa till sidans innehåll

Organiseradträning 2021 för medlemmar i BMK Uddevalla

08 DEC 2020 17:04
  • Skapad: 08 DEC 2020 17:04

Tjena alla målinriktade ungdomar !

Jag (Filip Thuresson) tillsammans med BMK Uddevalla har planer på att göra ett seriöst träningsupplägg för säsongen 2021.

Personerna vi tänker ska ingå i detta är ni som har som fokus att köra tävlingar under året, allt ifrån lokala tävlingar till lite större tävlingar på nationell nivå. (guldhjälm och ungdomar). Mitt mål med detta är först o främst att göra er till bättre motocrossförare. Inte bara snabbare förare utan även säkra förare med bra teknik hela vägen från grunden som vi kan fortsätta bygga på. Det kommer även bli vissa träningsdagar med lite "tävlingsupplägg" lite längre fram i vår för att få er att vänja er med att tävla. Som sagt allt för att göra er till bättre förare.

Känner ni att ni vill ingå i en seriös träningsgrupp för att få lite bättre struktur på eran träning och inte bara åka och göra slut på bensin (som det lätt kan bli ibland utan struktur) så kontakta Tobias Revelj på BMK Uddevalla och anmäl er, eller om ni vill ha mer info.  Jag hoppas verkligen vi ses o kommer träna tillsammans. / Filip Thuresson

 

Detta upplägg kommer kosta 1000 kr per termin och vi tar emot 20st/grupp först till kvarn gäller.

                                                                                  

Anmälan  skall göras till Tobbe senast 1 februari samt betalat 1000 kr. Vi kommer starta under mars/april månad på tisdagar (datum kommer senare).

 

Har ni några frågor är det bara att ringa eller maila This is a mailto link

Skribent: Tobias Revelj
E-post: This is a mailto link

logo_uddevalla_kommun

 

 

Annonsera!

 

 

Ange alt-text här.

Postadress:
BMK Uddevalla - Motorcykel och Snöskoter
Glimmingen 420
45192 Uddevalla

Kontakt:
Tel: 0522661090
E-post: This is a mailto link

Se all info