Öppen träning på onsdag 9/6 samt lördag 12/6

08 JUN 2021 08:23
  • Skapad: 08 JUN 2021 08:23

Som ni kan se i kalendern är det öppen träning för enduro och mx på onsdag 9 juni kl 17-20 samt på lördag 12 juni kl 11-15. Träningsvärd på onsdag är Lars Andersson och på lördag Jack Taja.

När det inte står något i kalendern är det ingen öppen träning. Det läggs in och planeras att vara öppet när vi har någon medlem som skrivit upp sig som träningsvärd. Det finns vakanta poster för att vara träningsvärd, vilket ger poäng till dig själv men framför allt kan vi hålla anläggningen öppen. Det spelar då ingen roll hur mycket energi det läggs på att preppa banorna, eller hur körsugen du själv är. Utan träningsvärdar hålls anläggningen stängd. Hur många gånger har du varit träningsvärd i år?

Vill du bidra till att vi har en öppen anläggning sprudlande med cross- och enduroliv för gammal som ung, eller vill du klaga över att vi aldrig har öppet anläggningen DU SOM ÄR SÅ KÖRSUGEN? Bidrar du eller tittar du på när "någon annan" får ta ansvar?

"Är anläggningen öppen?" "Är banan fixad?" "Är det vattnat?" Ja, det hänger ju på alla oss medlemmar...

Skribent: Ida Revelj