Nytt sätt att få sitt träningskort.

29 MAJ 2020 11:05
Se info nedan:
  • Skapad: 29 MAJ 2020 11:05

Börja med att logga in med användarnamn och lösenord som ni får via mail eller av ansvarig på lördag anmäl vilken Klass du tränar/tävlar i!

Du kommer till inloggning genom BMKs medlemsinlogg på hemsidan där du kan sätta upp dig som träningsansvarig eller anmäla dig till arbetsdagar mm.

När du tränar använder du din inloggning för att anmäla dig i datorn i kiosken. Det är som innan viktigt att alla som tränar anmäler sig, bland annat för att försäkringar skall gälla.

Kort information

Träningskort

Kravpoäng 85cc och uppåt = 25 poäng

Kravpoäng upp till 65cc = 15 poäng

Uppfyller man kravpoängen får man rätten till ett träningskort som gör att man kan träna gratis.

Samla poäng

Det gör du genom att registrera dig för en uppgift och sedan bocka av att den blivit utförd.

Alla registreringar summeras och knyts automatiskt till respektive medlemskap/familj.

Viktigt

Glöm inte att registrera utförd uppgift. Detta kan endast göras i datorn i kiosken, och endast den dag som aktiviteten skall utföras. Missar man en inbokad aktivitet låses träningskortet. Den som inte registrerar sig för aktiviteter betalar för träning per gång.

Den som vill ha hjälp att komma igång får hjälp i kiosken på lördagens träning.

Skribent: Tobias Revelj