Läger 13-14 juni för Sotenäs och Uddevalla

24 MAJ 2020 21:17
Först till kvarn! Se texten nedan.
  • Skapad: 24 MAJ 2020 21:17

TRÄNINGSLÄGER

FÖR ALLA MEDLEMMAR MED LICENS  I

BMK UDDEVALLA OCH SOTENÄS

Vi har träning  den 13 juni och  14 Juni i Uddevalla. Man bokar in sig på båda dagarna dem hör ihop. Begränsat antal platser finns 15 st i stora gruppen (125cc och uppåt) och 15 st i lilla gruppen (65-85cc).

Vi har körning mellan kl 11-15 båda dagarna. Boende i depån i Uddevalla mellan fre-sön för den som vill.

Elplatser finns till alla som vill ha men behöver bokas vid anmälan så vi vet hur många som går åt.

Tränare på lägret är Jesper Liden och Anton Nilsson på lördagen och Filip Thuresson på söndagen.

Hoppas att vi är många som har lust att följa med så vi blir ett gott gäng för att bl a stärka sammanhållningen i klubbarna.

Kostnad för båda dagarna är 500 kr per förare El tillkommer med 150/dygn.

El och lägeravgift skall vara betalt till Bmk Uddevalla för att anmälan skall vara klar. Bgnr fås vid anmälan till Tobbe.

BMK och SMCC crosskola kommer att vara på Sotenäs söndagen 14 juni.

Vill någon av förarna i crosskolan vara med och träna med Jesper, Anton och Filip gäller ordinarie anmälningsavgiften som presenteras i denna skrivelse.

Anmälan senast: 10 juni till Tobbe

Vill ni anmäla er eller har frågor tveka inte att höra av er till:

Tobias Revelj 070-6648766 This is a mailto link

Skribent: Tobias Revelj