Klubbkväll på Vattenpalatset

30 NOV 2016 13:32
Lördag 28/1 mellan kl 17-20 har BMK hyrt Vattenpalatset i Vänersborg för våra medlemmar.
  • Uppdaterad: 30 NOV 2016 15:47

Vi kommer då att ha hela badet för oss själva i 3 timmar. BMK bjuder på entré och något enklare att äta. Vi har tillgång till allt som vid en vanlig badentré. Såklart är även ni som inte vill bada, men ändå vara med i gemenskapen välkomna!

Ta chansen att träffa era klubbkamrater under avslappnade former. Denna aktivitet är för ALLA klubbens medlemmar. Så se till att ta med föräldrar och syskon, och kom och gör denna eftermiddag till en riktigt rolig grej! Och har ni inte redan hela familjen registrerad med familjemedlemskap är det hög tid att göra detta nu.

För att kunna vara med på detta behöver ni anmäla er till Markus på This is a mailto link. eller via sms på 0735-033086. Detta för att bla. kunna planera för Vattenpalastets skull, men även för oss med mat osv. Anmälan gör ni senast 24/1

Har ni några frågor? Kontakta Markus!

Hoppas vi ses!

Skribent: Markus Johansson