Fin start på oktober samt medlemsmöte på g

03 OKT 2022 11:18
  • Skapad: 03 OKT 2022 11:18

Vi tackar alla inblandade i den gångna tävlingshelgen på våran hemmabana med serietävling div 1 Västra på lördagen samt ett välbesökt KM på söndagen. Väl kämpat alla involverade; förare, funktionärer, föräldrar och påhejande supportrar!

Fr o m idag och två veckor framåt kommer vi tyvärr inte att ha öppet anläggningen pga jakt i området samt uthyrning. Vi hoppas att vi kan välkomna alla för körning på anläggningen några fina höstdagar framöver, håll koll i kalendern.

Vi inbjuder till dialog och medlemsmöte i klubbhuset för alla våra medlemmar tisdagen den 11 okt kl 18.00. Välkomna att delta med tankar och åsikter kring säsongen som gått samt ta del av planeringen inför nästa säsong som redan är igång. Roligt om vi blir fler som engagerar oss i föreningen för att göra den till sitt bästa! Vi bjuder på fika. Varmt välkomna!

Skribent: Ida Revelj