Hoppa till sidans innehåll

Anmälan till crosskolan 2021

23 FEB 2021 09:08
När sommartiden börjar den 28 mars har vi en arbetsdag där alla är välkomna för att iordningställa anläggningen och förhoppningen är att vi söndagen 11 april startar crosskolan säsongen 2021.
  • Uppdaterad: 23 FEB 2021 09:08

För att delta på crosskolan skall man vara 12 år eller yngre. Crosskolan tränar i stort sett varje söndag på stora och lilla banan kl 11-15 med hjälp av ledare och tränare, men vårnadshavare måste vara närvarande hela tiden och ansvarar för barnens utrustning. Crosskolan är till för att på ett säkert sätt utveckla sin körteknik, få tips av ledare och tränare, lära sig kring regelfrågor i samband med körning samt att få en god gemenskap med andra som också kör cross. Deltagande i crosskolan är gratis för BMK Uddevallas medlemmar. 

Anmälan sker till This is a mailto link med för- och efternamn samt födelseår på föraren, vårdnadshavarnas namn samt vilken kubik föraren har på hojen. Har man inte tidigare gått Guldhjälmsutbildning kan man också anmäla sig till att genomföra den under våren i samband med crosskolan. Skriv då med det redan i anmälan, om ni är intresserade av att gå Guldhjälmsutbildning.

Vid eventuella frågor, vänligen kontakta This is a mailto link.

Skribent: Ida Revelj
E-post: Adressen Gömd

logo_uddevalla_kommun

 

 

Annonsera!

 

 

Ange alt-text här.

Postadress:
BMK Uddevalla - Motorcykel och Snöskoter
Glimmingen 420
45192 Uddevalla

Kontakt:
Tel: 0522661090
E-post: This is a mailto link

Se all info