Anläggningen stängd för öppen träning fram till 19 maj

05 MAJ 2021 14:43
Bangruppen tillsammans med styrelsen har beslutat att stänga anläggningen fram till 19 maj för att få ordning på banans och anläggningens skick till MXSM 15-16 maj.
  • Uppdaterad: 05 MAJ 2021 14:43

Dessvärre har vädret gjort att vi får stänga anläggningen redan nu inför MXSM, för att hinna få ordning på banan till bästa och säkrast skick. Det innebär att crosskolan nu på söndag 9 maj ställs in och vi har första öppna träning på anläggningen igen onsdag den 19 maj (om vi har en uppskriven träningsvärd).

Vi kommer att behöva hjälp av våra kära medlemmar på vår arbetskväll onsdag den 12/5 samt arbetsdagen den 13/5. Dessa tillfällen finns att skriva upp sig på under medlemsinloggning på vår hemsida. Om man inte registrerar sig nu i förväg krånglar det till sig för att få sina poäng registrerade. När ni är anmälda i inloggen för en uppgift behöver ni samma dag som arbetet skall genomföras registrera er i datorn på plats genom ett "klick" (i kiosken eller på kansliet) för att er poäng skall vara giltig. Vi finns på plats för att hjälpa er, bara att fråga (eller i förväg ringa/maila om man vill ha hjälp). Även om man redan har samlat ihop till ett träningskort, önskar vi att man skriver upp sig då det är utifrån denna anmälan vi beräknar lite gott att äta och dricka under våra arbetstimmar.

Varmt välkomna att hjälpa den förening som vi tillsammans driver till sitt bästa! <3

Skribent: Ida Revelj