Tredjeplats för BMK i Lag-SM

07 AUG 2011 20:03
Efter två resultatmässigt sämre deltävlingar i Lag-SM var det i under helgens deltävling i Västerås som BMK Uddevalla slutade på pallen, vilket var första gången sedan klubben gick upp till Elitserien.
  • Skapad: 07 AUG 2011 20:03

BMK Uddevallas laguppställningen under helgens deltävling, bestod av Filip Thuresson, Tom Johnsson, Robert Friberg och lagledaren Markus Johansson. Inför Västerås låg Uddevalla på plats 12 i tabellen.
- Det känns kanon. Laget är verkligen på gång nu igen, och killarna jobbar allt de kan för att nå ännu högre i tabellen, sade Markus Johansson.

Efter lagets totala heatplaceringar 4, 2 och 3, slutade BMK som dagens totaltrea efter sammanräkning, och tog därmed plats på pallen, för första gången sedan 2009, då de gick upp i den tuffa serien. Tredjeplatsen gjorde även att de klättrade från 12:e plats till 9:e i tabellen.
- Killarna har kämpat något otroligt, och är riktigt roligt att vi känner att vi är på väg uppåt nu igen, sammanfattade lagledaren Markus Johansson.