Sjundeplats i Lag-SM för BMK

07 JUN 2010 17:20
I helgen kördes årets andra och tredje deltävling av Lag-SM. Under lördagen kördes det i Västerås.
  • Skapad: 07 JUN 2010 17:20

BMK Uddevallas lag, bestod för dagen av Robert Friberg, Tom Johnsson, Emil Nilsson och reserven Anders Johansson.

I det första heatet gick samtliga ut med dåliga starter. Robert och Tom körde stabilt upp sig till placeringarna 10 respektive 14, medan Emil hade det jobbigt längre ner i fältet.

BMK presterade bäst under andra heatet. Anders körde detta heat istället för Emil, som fick tekniska problem vid starten. Trots dåliga starter för både Tom och Robert, körde de upp sig till sjätte och elfte plats. Här fick laget en total fjärdeplats.

Oflyt för samtliga förare i tredje heatet, resulterade i en total nionde plats.

Efter dagens heatplaceringar 7, 4 och 9 slutade laget på dagens totala åttonde plats. Därmed gick BMK upp ett steg, till en total sjundeplats i tabellen.