Rapport från enduromöte

14 JAN 2015 16:13
Här kommer en liten avrapportering ifrån enduromötet den 12 januari.

Det var 19 deltagare med på mötet som diskuterade hur man tycker att verksamheten bör fungera under 2015.
Man började att gå igenom avgifterna för 2015
  • Skapad: 14 JAN 2015 16:13

Här kommer en liten avrapportering ifrån enduromötet den 12 januari.

Man började att gå igenom avgifterna för 2015 och alla tyckte det inte fanns några konstigheter i detta.

Ett positivt förslag om mer körning för medlemmarna under vinterperioden diskuterades och som man bara vill att styrelsen ger sitt godkännande till på deras nästa möte 2 februari.

Upplägget om fasta arbetsdagar diskuterades bort och att man istället skulle köra ringkedja för att göra punktinsatser där det är mest behov.

En ny banslinga som är kortare och enklare på c:a 15-20 min presenterades och förslaget skall presenteras för kommunen dagen efter mötet. Resultat efter det mötet med kommunen blev att med lite justeringar såg kommunen positivt på detta och att vi bör läsa in befintlig bana samt den nya slinga med GPS snarast möjligt för att kunna få ett skriftligt beslut av kommunen. Detta kommer om allt går som det ska ske helgen som kommer (V3).

Man pratade även om att ta in tränare och ev. åka på träningsläger tillsammans, samt att man försöker informera varandra när man skall iväg på tävlingar.

Tills nästa möte skall man ta fram förslag på ett antal personer till en sektionsstyrelse som hjälper Mikael Dalåsen.

Det diskuterades om tävlingsarrangemang och man berättade vikten av att köra tävlingar för att kunna hålla igång vår stora anläggning som är en av de bättre i Europa.

Vilket inte minst har bevisat med de stora arrangemang vi har haft och fått förfrågan om. (Världspressvisning av Husqvarna, VM Motocrossen, SM tävlingar, förfrågan om enduro VM samt Novemberkåsan som kommer att gå här i november).

Sedan tyckte man att det är bra om mycket info kommer ut på våra sociala sidor och att man upprättar sms- och maillistor.

Nästa möte är planerat snarast efter styrelsens möte och att vi då har svar på de frågor och beslut som väntas.

Skribent: Mikael Dalåsen