Hoppa till sidans innehåll

Rapport från VM möte i Geneve

28 JAN 2015 09:04
Info och lite video från VM möte
  • Uppdaterad: 03 APR 2015 09:22

Youthstream är redo för MXGP 2015

 

Det nya året har dragit igång på fullaste allvar med den Amerikanska Supercrossen där vi nu hunnit med att avverka fyra deltävlingar på den västra sidan.

Idag är det bara 1 månad kvar tills allvaret även startar med Motocross-VM i Qatar, Losail som står för premiären som vi alla väntar på med spänning.

 

Givetvis är vi som mest förväntansfulla huruvida Ryan Villopoto kommer stå sig mot sina nya konkurrenter som Antonio Cairoli, Guatier Paulin, Clement Desalle och med fler.

Men även förväntansfulla över våra egna förare som är med på startlistan till premiären – Filip Bengtsson och Anton Lundgren.

Jag själv försöker faktiskt planera in att åka ner till den första deltävlingen på Europeisk mark, när dom kommer till Italien den 18-19 April. Ett perfekt tillfälle då även alla EM-klasser har sin premiär.

Vi på MxInAction kommer inom någon vecka börja uppladdningen inför MXGP 2015 på riktigt allvar med en ny artikelserie men först ut får ni här ovanför se en film från helgen, där årets alla arrangörer möttes i Geneva, Schweiz.

Där får vi bland annat höra några välvalda ord från Magnus Thelin och Mikael Andersson som hälsar alla välkomna till Glimmingen Motorstadium i Uddevalla den 4-5 juli.

Kan även tillägga att Uddevalla har öppnat upp webshopen för bokning av camping och biljetter.
Publicerat av Niklas Svensson 2015-01-27 10:52

This is a mailto link

https://www.youtube.com/watch?v=t22etI3wsy4

Skribent: Lars Karlsson

logo_uddevalla_kommun

 

 

Annonsera!

 

 

Ange alt-text här.

Postadress:
BMK Uddevalla - Motorcykel och Snöskoter
Glimmingen 420
45192 Uddevalla

Kontakt:
Tel: 0522661090
E-post: This is a mailto link

Se all info