Hoppa till sidans innehåll
Foto: Privat

Marcus Eliasson 3a i Trial-SM

20 MAJ 2015 06:59
I helgen gick den första och andra deltävlingen av Trial-SM i Ale där Marcus Eliasson slutade på en 5e resp 3e plats.
  • Uppdaterad: 08 JUN 2016 06:05

I helgen gick första och andra deltävlingen av stapeln i Trial SM. Tävlingen på lördagen kördes i Kungsbacka där vi möttes av en otroligt svår bana. Det var mer enduro åkning för att hinna genom banan på 1min 30 sek som vi har på oss än vanlig trial körning. Samtidigt som sektionerna var otroligt svåra. Tävlingen bestod av 10 sektioner som kördes 3 varv. Efter dagens slut och 113 prickar (poäng) senare så landade jag på e 5e plats. Endast 2 prickar efter 3e platsen. Kändes lite surt att förlora på målsnöret men sådant händer. Dag nummer två dock är en helt annan historia.

På söndagen körde vi deltävling nr två i Ale. Nu kom vi fram till normala trial sektioner som kunde genomföras. Kändes bra på uppvärmningen och jag var redo för revansch. Gick ut som sista man i startfältet. Det gav mig möjligheten att se när dom andra körde. Tävlingen flöt på bra och jag körde otroligt stabilt i en del svåra sektioner. När tävlingen väl var över så kikade vi på resultatlistan, tredje plats. Äntligen på den nivån jag skall ligga. Hade 30 prick bak till 4an så det kändes otroligt bra. Det är en bit kvar fram till ettan och tvåan men jag vet vart jag har min inlärningskurva så jag är medveten om vad jag behöver träna på för att komma till deras nivå.

Över lag är jag nöjd med helgen och laddar nu om för deltävling nummer tre som går i Eskilstuna nästa helg (lördagen 23 maj).

Tack för ett bra stöd!

Hälsningar

Marcus Eliasson

Skribent: Markus Johansson

logo_uddevalla_kommun

 

 

Annonsera!

 

 

Ange alt-text här.

Postadress:
BMK Uddevalla - Motorcykel och Snöskoter
Glimmingen 420
45192 Uddevalla

Kontakt:
Tel: 0522661090
E-post: This is a mailto link

Se all info