Info ang träningsvärd och regler vid träning på Glimmingen

03 MAR 2016 14:20
Efter dom nya reglerna från SVEMO som gäller från 1 Januari i år vill vi förtydliga lite vad som gäller både från förbundets och klubbens sida för att kunna träna på anläggningen. Vi tar också upp vad som gäller för att kunna ha öppet MX-banan så mycket som möjligt.
  • Skapad: 03 MAR 2016 14:20

För att få träna på Glimminge Motorstadion har styrelsen sedan flera år beslutat att alla som tränar här MÅSTE vara medlemmar i en SVEMO-ansluten förening. Efter nya regler från SVEMO från årsskiftet krävs nu också att alla har en licens, undantaget guldhjälmsförare under 12 år (Träningslicens årsvis finns från 500:- som du löser på SVEMO-TA, eller engångslicens för 150:-/gång som du löser på plats). Detta pga att ni inte längre är försäkrade genom banlicensen. Ni ska alltså visa er licens när ni skriver in er. För BMKs medlemmar som bara tränar på Glimmingen har George alltid en uppdaterad lista med vilka som hittills betalt medlemsavgift för 2016. Medlemskap går givtevis att lösa på plats om ni inte är medlemmar i någon klubb.

För att vi ska kunna ha öppet MX-banan så krävs det förutom George som sköter inskrivning/kiosk även en träningsvärd som ser till att flagga av passen när träningen är slut för dom olika grupperna. Denna träningsvärd MÅSTE ha anmält sig som värd senast vid lunch (kl 13.00) dagen innan aktuell träning för att vi ska kunna informera så mycket som möjligt till så många som möjligt via hemsida/facebook så att alla får möjlighet till samma information. För att anmäla er som träningsvärd skriver ni upp er på ”träningslistan” för 2016 som finns uppsatt i hallen i klubbhuset.

För mer info kontakta kansliet This is a mailto link eller läs på svemo.se

Skribent: Markus Johansson