Info ang läger i Helsingborg

27 MAJ 2016 09:59
Här nedan följer information ang. klubblägret i Helsingborg 11-12 juli
  • Skapad: 27 MAJ 2016 09:59

Lägret är öppet för alla åldersklasser i MX och för Enduro krävs registrerad MC och körkort.

För att få vara med på lägret får du inte ha tävlingslicens för någon annan klubb än BMK Uddevalla. Du måste även vara medlem i klubben.

Tränare för MX-gruppen kommer vara Joakim Hansson under båda dagarna. Anmälan senast 30 juni. EL i depån finns för alla som anmäler sig i tid. Depån öppnar för oss söndag 10/7 kl 13.00. För er som inte har eget boende finns klubbstugan att tillgå. Säg till när ni anmäler er om ni behöver klubbstugan.

Obligatoriskt är träningskläder för uppvärmning och nerjoggning. Detta görs gemensamt.

För att få ut så mycket som möjligt av lägret ber vi er respektera och följa det tidsschema som kommer att finnas på plats. Det är också viktigt att ni låter tränarna sköta instruktionerna under passen och om det är något så stannar vi hos dom och ber om råd. Vill föräldrarna ge egna instruktioner görs detta mellan passen, eller när tränarna ber om hjälp.

Passa också på och åk gärna ner dagarna före för att kolla in SM/USM på en av Sveriges finaste banor i Tomelilla och supporta klubbens förare på plats. Camping och vattenland finns i anslutning till depån i Tomelilla.

Se gärna Tomelilla MKs hemsida samt Tosselillas hemsida för mer info.

För mer information eller anmälan, kontakta Tobias Revelj på 0704-138811 eller This is a mailto link

Skribent: Markus Johansson