Hoppa till sidans innehåll
Filip WP

Filip WP tvåa vid SM-premiären i Vrigstad

30 APR 2012 17:16
Under helgen var det premiär för Ungdoms-SM, och den första av de sex deltävlingarna gick av stapeln hos Vrigstad MK. Filip WP från BMK Uddevalla imponerade genom att sluta som totaltvåa efter helgens deltävling, och tog hem många värdefulla poäng.
  • Skapad: 30 APR 2012 17:16

Med en andra bästa tid på tidskvalet, och en seger i kvalheatet visade Filip WP att han var i god form vid USM i Vrigstad.

Lagom tills söndagens första final hade banan hunnit bli blöt och svårkörd på grund av vädret. Trots det var det BMK vi såg i täten då grinden släpptes i den första finalen. Simon Simberg följdes tätt av Filip WP. Simon inledde ett starkt heat, men gled efter hand ner och gick i mål som trea, medan Filip hade gjort en markkänning och slutade som femma.
Följande start togs av Filip, och då med Simon strax efter sig. Filip gjorde ett bra heat, och gick i mål som segrare. Simon tvingades tyvärr bryta då han kände smärta i handleden.

Efter sammanräknade poäng slutade Filip som helgens totaltvåa, och samlade på sig totalt 41 poäng inför den totala sammanräkningen i slutet av säsongen. Segrade gjorde Hugo Johansson från SMK Kristianstad med bara ett poängs marginal ner till Filip. 

Skribent: Erica Augustsson

logo_uddevalla_kommun

 

 

Annonsera!

 

 

Ange alt-text här.

Postadress:
BMK Uddevalla - Motorcykel och Snöskoter
Glimmingen 420
45192 Uddevalla

Kontakt:
Tel: 0522661090
E-post: This is a mailto link

Se all info