Hoppa till sidans innehåll

Favorit i repris 2020

25 OKT 2019 14:52
  • Skapad: 25 OKT 2019 14:52

Tjena alla målinriktade ungdomar !

Jag (Filip Thuresson) tillsammans med BMK Uddevalla har planer på att göra ett seriöst träningsupplägg för säsongen 2020.

Personerna vi tänker ska ingå i detta är ni som har som fokus att köra tävlingar under året, allt ifrån lokala tävlingar till lite större tävlingar på nationell nivå. (guldhjälm och ungdomar). Mitt mål med detta är först o främst att göra er till bättre motocrossförare. Inte bara snabbare förare utan även säkra förare med bra teknik hela vägen från grunden som vi kan fortsätta bygga på. Det kommer även bli vissa träningsdagar med lite "tävlingsupplägg" lite längre fram i vår för att få er att vänja er med att tävla. Som sagt allt för att göra er till bättre förare.

Känner ni att ni vill ingå i en seriös träningsgrupp för att få lite bättre struktur på eran träning och inte bara åka och göra slut på bensin (som det lätt kan bli ibland utan struktur) så kontakta Tobias Revelj på BMK Uddevalla och anmäl er, eller om ni vill ha mer info. Ni som är ifrån BMK Uddevalla har första "tjing" att anmäla er. Fyller vi inte ut grupperna (15 st per grupp) som vi vill så kommer vi även att öppna upp för utomstående klubbar. Jag hoppas verkligen vi ses o kommer träna tillsammans. / Filip Thuresson

 

Detta upplägg kommer kosta 1000 kr per termin (100kr per gång) skulle det ej bli så många gånger per termin betalar vi tillbaka det som ej är utnyttjat till er. Anmälan för Bmkare skall göras till Tobbe senast 1 mars samt betalat 1000 kr till Bmk på deras Bankgiro. Fyller vi inte ut dessa platser går ev platser vidare till andra förare från andra klubbar som får vara med för en kostnad av 2000kronor/termin. Vi kommer starta under aprilmånad på tisdagar (datum kommer senare).

 

Har ni några frågor är det bara att ringa eller maila 0706648766 This is a mailto link

Skribent: Tobias Revelj
E-post: This is a mailto link

logo_uddevalla_kommun

 

 

Annonsera!

 

 

Ange alt-text här.

Postadress:
BMK Uddevalla - Motorcykel och Snöskoter
Glimmingen 420
45192 Uddevalla

Kontakt:
Tel: 0522661090
E-post: This is a mailto link

Se all info