Hoppa till sidans innehåll

Den som väntar på nåt gott....

06 MAR 2011 17:44
Solen börjar äntligen värma lite igen, och i Skåne kan man redan köra utan dubbdäck. Sommaren, och framförallt mx-säsongen är på väg!
  • Skapad: 06 MAR 2011 17:44

Det var alldeles för länge sedan man hörde Sandstorm strax innan en start, alldeles för länge sedan papporna brände köttet på grillarna, alldeles för länge sedan mammorna skrek högt för att någon lättade från marken under en sekund. Det var alldeles för länge sedan jag personligen svepte en kaffe för att springa till starten, alldeles för länge sedan kompisarna klagade på att man inte var hemma på helgerna. Sammanfattningsvis, så var det alldeles för länge sedan som man fick njuta av riktig motocross, och allt därtill.

För snart en vecka sedan hoppade vi in i årets tredje månad. Och det betyder ju bara en sak - att det knappt är en månad kvar till säsongen 2011 drar igång på allvar! Jag hoppas dock att ni förare inte tänkter riktigt på det sättet, utan istället har hittat på något annat för att hålla igång under vintern. Skidor, gymet, löpardojorna, eller en rulle i hallen kanske? Inte vet jag. Själv har jag gjort mitt bästa för att hålla kamerorna i form. Lite kalla snöspår och liknande. Men nu tycker jag att det räcker med snö. Jag längtar något enormt efter att få den riktiga kopplingen till kameran igen, genom att slippa ha tjocka vantar. Jag längtar efter att kunna dra på mig tygskorna och trampa ut på Glimmingen med solen i nacken och musiken i öronen (givetvis inte för högt dock - det gäller ju att även höra ljudet av hojarna). För att inte nämna hur mycket jag längtar efter att få spendera fredag-/lördag-kvällarna i en fullproppade depå, tillsammans med de bästa människorna som finns - BMK-folket!

Så hörrni, ut i garaget med er, och putsa lite extra på grejerna nu.
Vi ses på banan - om knappt en månad!

/ Erica Augustsson. www.photofreak1.se

Skribent: Erica Augustsson

logo_uddevalla_kommun

 

 

Annonsera!

 

 

Ange alt-text här.

Postadress:
BMK Uddevalla - Motorcykel och Snöskoter
Glimmingen 420
45192 Uddevalla

Kontakt:
Tel: 0522661090
E-post: This is a mailto link

Se all info