BMK totalsjua i Lag-SM

06 SEP 2010 20:57
Under helgen kördes årets sista deltävling av Lag-SM, på Lökenebanan i Kil. BMK Uddevalla slutade efter en fin säsong på en välförtjänt sjundeplats.
  • Skapad: 06 SEP 2010 20:57

BMK Uddevallas laguppställning i Kil, bestod av Robert Friberg, Tom Johnsson, Emil Nilsson och Anders Johansson. Inför den sista deltävlingen som under helgen kördes på sandbanan i Kil, så låg laget på en sjundeplats.

Körningen har flutit på fint, och alla fyra killarna har plockat viktiga poäng till laget. Efter lagets totala heatplaceringar 6, 8 och 6, så slutade de som dagens totalsjua. Även det blev den slutliga placeringen i årets SM-tabell.

- Jag tycker att vi gjort en suverän säsong. Det har varit lite upp och ner ibland, med det är sådant man får räkna med, sade lagledaren Markus Johansson. Ingen av lagets förare har någonsin under året brutit ett heat, och det är en riktig prestation. BMK har överlägset det yngsta laget i serien, så vi har framtiden för oss, nästa år siktar vi ännu högre!