BMK sjua även efter deltävling hos Göta MS

07 JUN 2010 17:22
Även Göta MS arrangerade en deltävling i Lag-SM i helgen.
  • Skapad: 07 JUN 2010 17:22

Laget denna dag bestod av Robert Friberg, Tom Johnsson, Emil Nilsson och reserven Peter Skoog.

Robert presterade bäst i första finalen, där han fick en hyfsad start och säkert körde upp sig till 12:a.

Emils andra heat i Göta var blev hans bästa under helgen, där han placerade sig på 26:e plats. Tom körde riktigt fint i samma heat, och placerade sig på en 13:e plats.

Efter dåliga starter i tredje heatet, så jobbade sig Robert och Tom upp till placeringarna 17 och 18.

- Trots tekniska problem och en del otur, så har det varit en bra helg. Det är roligt att laget har bra sammanhållning och så kul tillsammans, sade lagledaren Marcus Johansson.

Efter söndagens heatplaceringar 8, 7 och 8, stod det klart att BMK fasthåller sin totala sjundeplats i tabellen.

Lagledare Markus Johansson på bild här över...