God Fortsättning med ett klubbrev!

29 DEC 2019 13:14
Nedan kommer några ord om året 2019.
  • Skapad: 29 DEC 2019 13:14

Hej alla BMK:are!

Säsongen 2019 lider mot sitt slut och jag som ordförande vill tillsammans med styrelsen tacka er medlemmar för det gångna året. Det har framkommit under året att vissa av er medlemmar ifrågasätter och undrar vad man får för sitt medlemskap i klubben. Vi vill därför tydliggöra detta genom en liten sammanställning av en del av de aktiviteter vi genomfört under året.

Som medlem i BMK Uddevalla har du haft möjlighet att delta i följande:

• Öppen träning då väder och årstid tillåtit måndag, onsdag och lördag (sammanlagt ca 80 tillfällen)
  • Guldhjälm och ungdomar har kunnat träna organiserat med Filip Thuresson under tisdagar
  • Crosskola på framför allt torsdagar men också på söndagar
  • Serielaget har möjlighet att träna för sig själva på banan varje torsdag
  • Träningsläger på Saxtorp tillsammans med MC Alingsås
  • Familjebad i Vänersborgs badhus
  • Skidresa till Branäs
  • Hyrt Fridhemshallen för skridskoåkning
  • Vintersäsongens fysträning för hela familjen med löpning, cirkelträning och innebandy
  • Vårt egna styrkegym med fri tillgång till maskiner och vikter
  • 10% rabatt på eMovement (rehab, naprapat, massage)
  • Deltagit vid Funktionärsledarutbildning
  • Vi har arrangerat tävlingar för Guldhjälm, Ungdomar, Serielaget, SM och VM, där alla kunnat delta som deltagare och funktionär
  • Vi har varit delaktiga i bl a SWIX Uddevalla mountainbike, Uddevalla Cityrace och Rockabillyträff
  • Deltagit vid Uddevalla kalaset samt Idrottens Dag på Rimnersvallen i rekryteringssyfte
  • Våra barn och ungdomar visade upp verksamheten vid VM-förarnas signering på Torp
  • Fysträning samt mörkerkörning för enduro på tisdagar

BMK Uddevalla har som mål att kunna ha våra banor preppade inför helgen, men väder, vind och ideell arbetstid är ibland ett hinder på vägen. Hoppas att ni har förståelse för detta.

Vet ni om som medlemmar att ni har möjlighet att köra på banan på onsdagar från kl 14? (OBS, endast onsdag och kan bli något tillfälle som banan måste hållas stängd vilket meddelas via våra informationskanaler.)

Jag och styrelsen ser tillbaka på det gångna året med stolthet med vad vi tillsammans i vår förening har åstadkommit. Vi värnar lika mycket om barn som vuxna, bredd som elit, motionär som tävlande, kvinnor som män. Våra genomförda tävlingar har fått idel beröm och höga betyg samt att vår fina bana är nybesiktigad utan anmärkning. Vi försöker tillgodose allas önskningar och klappar igenom motioner när sådana inkommer inom budgetens ramar. Vi har en god ekonomin inför nästa år och ser att vi kan förvänta oss ett bra 2020.

Med vänlig hälsning// Styrelsen genom ordförande Tobias Revelj

Skribent: Tobias Revelj