BMK NYTT - BMK Uddevalla - Motorcykel - IdrottOnline Klubb

Dax för ett nytt BMK-Nytt
  • Uppdaterad: 2018-04-09 08:51

BMK-Nytt

Då var det åter dags för ett BMK-Nytt.

Nu är äntligen säsongen igång och det känns underbart.

Vi kommer under året att arrangera ett antal tävlingar för att alla våra medlemmar skall få möjlighet att köra på hemmabanan.

Vi vill passa på att påminna våra fantastiska funktionärer och sjukvård om dessa event så vi gör dessa evenemang  lyckade.

Första tävlingarna är 29 april då har vi MX-masters och den 1 maj är Serien, kom gärna upp och hjälp oss med att vara funktionärer då alltid behövs folk så vi kan bytas av och underlätta för varandra..

Arbetsdagar inför MX-masters och Serien är Tisdag,onsdag och torsdag 25-27 april hoppas vi är många som kommer så underlättar det.

Crosskolan Startar den 12 april och kommer vara på torsdagar med start kl 17.00-20.00 ledare kommer vara Tim Kullberg, Jörgen Kullberg och Ida Revelj . Crosskolan kommer i år också ha ett visst inslag av enduro samt en teoridel som vi tar under passen framför grillen. (ta med något gott att grilla).

Organiseradeträningen startar 10 april för guldhjälm och 17 april för ungdomarna och körs sedan på tisdagar framöver mellan 17-20 med Mattias Augustsson och Robert Johansson

Vi behöver också hjälp med USM i Motocross den 12-13 Maj men det kommer mer info om detta längre fram.

Nu framöver har BMK nästan varje helg förare representerade i i stort sett alla klasser i olika motocrosstävlingar runt om i landet.

Har ni frågor som rör våra olika sektioner så kontakta gärna dom

Enduro - Jesper Pedersen, This is a mailto link

MX - Tobias Revelj, This is a mailto link

Bil - Magnus Thelin, This is a mailto link

Trial - Ulf Eliasson, This is a mailto link

Kansli - This is a mailto link, 0522-661090

Tävlingar 2018:

MX-Masters 29 april

Serien 1 maj

USM 12-13 maj

Uddevalla Mountainbike 14 juli

VGC 8 sep

Uddevalla Cityrace 23 sep

VMX finalen 14 okt

Nästa BMK-Nytt beräknas att komma i början av maj.

//Styrelsen BMK Uddevalla

Skribent: Tobias Revelj