Samarbete med FMCK

21 JAN 2019 08:47
  • Skapad: 21 JAN 2019 08:47

Med start 2019 kommer BMK Uddevalla i samarbete med FMCK Bohusdal ta hand om enduro på Glimmingen.
I praktiken innebär det att FMCK medlemmar kör på endurobanan på Glimmingen på samma villkor och för samma träningsavgift som medlemmar i BMK 600 kr/år.

Hantering avgifter för Glimmingen samt tider för träning sköts av BMK

Hantering avgifter för näset samt tider för träning sköts av FMCK.
Nytt för banan på Näset är att vi tar ut 200 kr i träningsavgift samt 200 kr i deposition för västen.
Samma regler för Näset som för Glimmingen.

Sätt upp dig på listan för att göra en frivillig arbetsinsats vid minst 2 tillfällen, du kan kontakta kansliet för att få reda på tiderna som du kan välja.

Se alltid Kalendern om det är öppet, då det beror på allas frivilliga insatser om det är öppet, eller inte.

Körning får inte ske vid några andra tillfällen, om det inte har tagits beslut i styrelsen

Skribent: Tobias Revelj